september 2012

Topp 3- blogger!!

www.l0ve.blogg.no

 


 

www.sandrussen.blogg.no

 


 

www.sofiemote.blogg.no

  

 

 

det er virkelig Topp 3- blogger! jeg leser de bloggene hver dag<3<3   Du burde også lese de!!!!! vil du hvne på mine topp-blogger liste så kommenter med ditt bloggnavn, og jeg ser på bloggen. Å om jeg liker det havner du kansje på mine topp-lister<3!!!

 

 

 

 

Rebekka # Bieber

Girl it!

Jeg har meldt meg inn i girl it. Jeg får pakken om noen dager, om du har lyst til å være med kan du bare kommentere med E-post adresse og navn. Så kan jeg verve deg, det vil si at jeg sender en mail til deg og du får medelems skjema, info får du så fort du har kommentert. priser og regninger følger med. det er veldig morsomt, du får en pakke i måneden, om du vil avbestille pakken eller se neste pakke gå til:  www.girlit.no håper vi sees på girl: it

 
GIRL:IT

MEAN:IT

SHOUT:IT

SAY:IT

JOYN:IT

 

 

 

 

Rebekka # bieber

 

 

 

 

 

bildedryss!

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

rebekka # bieber

 

tur med familien!

i dag, på en lørdag har jeg å familien min gått til gamlebyen:) det var koselig, vi spiste is og tok bilder og bare koste oss. har ikke blogget i det siste har jeg vært så opptatt med ting .. men jeg har ikke glemte dere, da:) det er deilig med helg, men "hverdagen" venter så klart! har hatt veldig fint vær og det er jo bra. håper dere har det bra<3 ses snart søtinger:)

 


søte broren min<3

bikube .. æsj!

tante, onkel, mamma, pappa og miriam

 kjære far:)

 

 

 

rebekka # bieber

 

 

 

 

 

 

Bloggvudering!!

Jeg vil nå ha en liten bloggvudering! Kommenter med ditt bloggnavn, jeg leser alle bloggene til slutt velger jeg en vinner;) kommenter! Å du har muligheten til å vinne min bloggvudering! Jeg kommer til å lese bloggen til den som vinner vær dag<3 kommenter da vel;))

Love # bieber

Lese din blogg!?

Jeg vil gjerne lese flere blogger! Jeg vil lese DIN blogg!! Så bare kommenter med ditt bloggnavn;) jeg gleder meg til å se på DIN blogg;)
Hva syntes du om min blogg?


Love # bieber

Justin Bieber fest!

Jeg og venninnen min hadde Justin Bieber fest! Jeg tok noen bilder:
Det var alle bildene. Vi hadde det kjempe fint! bildedryss!